Anbefaling

Sdr. Omme d. 02.12.2010

Det bekræftes hermed at Kirsten Vinding, Børkop har været ansat hos Shangri-La – Westphals Fabrikker A/S, som sælger i januar 1984. Blev gruppeleder i januar 1994 og mellemleder i august 1998.

Kirsten Vinding blev som sælger oplært og uddannet på vor salgs/psykologikursus. Har senere som leder, deltaget på Intégro Kurserne om “Samarbejde via tillid” og “Transaktionsanalyse”.

Kirsten Vinding har som sælger vist at være en blændende dygtig sælger, både charmerende og fuld af gåpåmod. Hun har en naturlig flair for handel og har en meget god kontakt til andre mennesker.

Som leder udviser hun stor ansvarsbevidsthed, overblik og en god indfaldsvinkel til motivation af sælgerne. Hun er en meget kreativ og hurtig tænkende person, der sætter handling på tankerne, og som følge deraf skaber gode resultater. Kirsten Vindings samarbejde med sælgerne var helt unikt, hvilket betød at de oftest var på 2-3- og 4. plads ud af 14 distrikter på måneds hitlisterne.

Kirsten Vinding har en særlig evne til at videreformidle hendes erfaringer og igennem individuel coaching af hendes sælgere, fandt den enkelte sælger frem til deres egen indre styrker og værdiger, hvorved de kunne bidrage til fælles mål.

Kirsten Vinding har som leder være beskæftiget med, salgsplanlægning, opfølgning, planlægning og udførelse af sælgermøder, hvor hun både underviste i produktkendskab og sælgertræning. Hun er en dygtig organisator, der desuden er i besiddelse af en utrolig energi og ydede en formidabel arbejdsindsats. Hun var afholdt og vellidt af sælgerne og samtidig en god kollega. Det var derfor med stor beklagelse vi måtte sige farvel til hende som leder.

Vi giver hermed vore bedste anbefalinger og står gerne til rådighed for yderligere information.

Med venlig hilsen

Doris L. Westphal
Adm. Direktør