Udtalelse fra Kunde:

Da Jeg sagde stop, havde Jeg igennem et stykke tid, kunne mærke at kroppen, ikke var som den plejede at være. Jeg var mere træt end normalt, blev lettere aggressiv, hvis nogle gjorde eller sagde noget, som Jeg ikke kunne se fornuften i.

Der er ingen tvivl om, at jeg var godt på vej ned i et stort sort hul, der kunne have været svært at komme op af igen. Da det ikke var første gang, at stressen fik sit overtag i mig, besluttede Jeg mig for, at Jeg skulle have hjælp, til at tackle stressen i fremtiden. Ved hjælp af coachingen lykkedes det mig hurtigt at få vendt min retning inden jeg led fysisk og mental overlast.

Allerede fra dag 1, gjorde Kirsten mig tryg, Jeg følte at Vi havde kendt hinanden rigtig længe og følte ikke Jeg var hos en coach, men nærmere et familiemedlem, Jeg følte mig hjemme og det gjorde at Jeg fik en ro, så Jeg kunne åbne mig. Vi fik snakket om en masse ting, og mit ønske om at Jeg skulle have nogle værktøjer, som Jeg kunne arbejde med. Når stressen nærmede sig. Fik Jeg også allerede samme dag.

Siden hen har Vi været langt omkring i mit liv, for at finde ud af, hvad problemet egentlig var.

Efter 3 besøg hos Kirsten, startede Jeg på mit arbejde igen, og det blev bemærket, at efter Jeg havde været væk fra jobbet i 4 uger, var det en mere glad kollega, der kom på job.

Men enkelte midler og værktøjer, er Jeg blevet en mere glad person. Takket være Kirsten.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kirsten. Hun er en dygtig og professionel coach og samtidig er hun en person, som får dig til at føle tryg, selvom Du er i en svær situation.

Hilsen

Allan