Gå-hjem-møde og Workshop/Foredrag i Fredericia | Kolding | Vejle | Middelfart m.m

Flytte fokus fra stressbehandling til stressforebyggelse og yderligere laver jeg oplæg og temaworkshops om udvalgte emner, der kan relatere sig direkte til hverdagen i Virksomheden. Disse sammensættes efter behov og anledningen og kan både være et temaworkshop eller oplæg på en personaledag.​

Der er mange relevante temaer inden for udvikling. Her er et par eksempler:

  • Stress. Hvordan kan man forebygge stress, og hvordan mærker du efter hos dig selv. Hvilke tegn skal du tage seriøst – både på arbejdspladsen og derhjemme. Se også stressforebyggende-coaching.
  • Positiv tænkning. Uanset hvad du støder på i livet, er der en positiv og en negativ side af det. Hvad vil du vælge?
  • Fordomme. Kan hæmme Virksomheder i udvikling, og i at være en harmonisk arbejdsplads. Men det hæmmer også det enkelte individ. Tænk blot på de forudanede forklaringer, indvendinger og meninger der forhindre udvikling.
  • Feedback. Hvad betyder feedback, og hvordan opnås den optimale giver/modtager situation? Om feedback i Virksomheden i positiv ånd.
  • Energi. Find det, du brænder for og få det maximale ud af din indsats. Om hvordan du finder ind til det, der er vigtigst og anerkender det, som et arbejdsredskab.
  • Nålen i høstakken. Når du finder ind til det, der giver uro, kan du begynde arbejdet med at gøre det til et redskab i dit liv. Uro er stressfremkaldende – Jeg som udgangspunkt i, hvorfor vi lader os stresse, og hvad vi personligt kan gøre.
  • Skyggesider. Hvordan du holder op med at være din egen værste fjende.

Foredrag

“EN ØJENÅBNER – Du kan kun selv gøre dig lykkelig.”
– Foredrag af coach Kirsten Vinding.

Kirsten Vindings indgangsvinkel er, at livet er en gave. Hvordan vi behandler denne gave, kan hun give mange idéer og handlemønstre til. Hør hende fortælle om sine egne erfaringer og lad hende inspirere dig med øvelser og spørgsmål, der rører dig under et foredrag, hvor hun ikke er bange for at bringe sit eget liv og sin egen sårbarhed i spil.

Med indlevelse og direkte kontakt involverer og overrasker Kirsten Vinding i sine foredrag, hvor livet og det at mærke livet er kernen i hendes budskab.


Glæd dig til at blive inspireret og inddraget i din egen rejse

Fordomme

Fordomme. Kan hæmme virksomheder i udvikling, og i at være en harmonisk arbejdsplads. Det kan også hæmme det enkelte individ. Hvad har forhindret udvikling hos jer? Vil du gerne være mere dig selv?

Virksomhedsudvikling

Hvis du vil læse mere om virksomhedsudvikling så klik her.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside