Hvordan kan Teambuilding styrke din virksomhed?

Med en Teambuilding aktivitetsdag vil I lære hinanden at kende på en ny og inspirerende måde, samt få nogle unikke oplevelser, der vil styrke sammenholdet i virksomheden. Måske har I brug for viden til at takle hverdagens stress? Måske skal kollegaerne rystes sammen til en stærkere enhed?


Med teambuilding er gevinsten erressourcestærkt personale, som giver gratis sparring til virksomheden, som igen giver økonomisk overskud som virksomheden kan bruge til udvikling og investering fremadrettet.

Teambuilding er andet og mere end en god dag – ja, vi skal have gode oplevelser sammen. En Teamdag skal også sikre viden, som kan anvendes bagefter. Derfor har vi fokus på øvelser af læring til hverdagen – ligesom vi gerne kommer og følger op hjemme i virksomheden bagefter.

Teambuilding som middel til stresshåndtering

Er jeres udfordringer medarbejderudvikling i form af at lære stresshåndtering? Hvordan I skal takle de stress situationer der jævnligt opstår i virksomheden? Stress er kommet for at blive. Stress er en naturlig del af hverdagen. Vi skal bare lære at takle den. Især vores egne stresssymptomer. Stress fjerner ikke sig selv ved ikke at tale om det. Har I yderligere udfordringer i, hvordan I holder fokus og hvordan I giver plads til ro med respekt for hinandens værdier, for derigennem at opnå bedre personaletrivsel uden stressfraværsdage.

Sammen laver vi en formålsbeskrivelse,som tager udgangspunkt i jeres virksomhed. På denne måde bliver det et unikt forløb til netop jer, så vi er sikre på, at arrangementet vil bringe jer tættere sammen og styrke jeres sammenhold.

Teambuilding tager udgangspunkt i jeres hverdag i virksomheden.

Alle udfylder et spørgeskema med ens spørgsmål, som skal udfyldes individuelt. Denne øvelse går ud på at vi skal åbne op og blive klogere på hinanden i respekt for hinandens udfordringer, meninger og værdier. Vi lærer at få fokus. Ude i naturen laver vi en øvelse, hvor hjernen får den pause der er så vigtigt, i forhold til stresshåndtering. Når dette bliver en naturlig del af hverdagen sparres I for behandling af stress og der med sparre I også alle udgifter der er forbundet med det. Både de menneskelige og de økonomiske. Vi skal også lære at slippe alle vore hæmninger. Dette gøres via dansen. Vi vil lære, hvordan vi kan holde fokus ved at opleve forskellen på, hvordan maden smager forskelligt med henholdsvis åbne og lukkede øjne.

Tag kontakt og book en Teambuilding aktivitetsdag til jeres virksomhed

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside