Virksomhedsudvikling i Fredericia | Kolding | Vejle | Middelfart m.m

  • ​Virksomhedsudvikling til virksomheder, der ønsker større tal på bundlinjen og gerne vil have sparring fra alle sine medarbejder.​

  • ​Vil I, i Virksomheden gerne have mere samspil – gennemslagskraft – respekt for forskelligheder og derved opnå større salg / succesmål?
  • Vil I gerne forstå andre bedre? Vil du gerne være mere dig og derved give virksomheden et løft i respekt og tillid for hinandens værdier?
  • Vil I, i ledelsen gerne få det bedste ud af alle medarbejdere i virksomheden, og derved opnå større resultater?

Dette lader sig gøre via Tema / Workshop med efterfølgende individuel coaching, så hver medarbejder finder frem til, hvordan de kan bruge sine egne værdier og kompetencer, så størst mulig effekt opnås. Udbyttet – deltagerne bliver mere åbne og nærværende. Overvinder sine egne barrierer og fordomme. Skaber glæde, harmoni og udvikling omkring sig.

Se vores priser

Vinding Coaching tilbyder en rækker ydelser som kan fremme jeres virksomheds udvikling

Workshops

Workshop/Fordrag hos Vinding Coaching bliver altid skræddersyet efter virksomhedens behov, og tilrettelægges typisk i tidsrummet 13.00 og 17.00. Dette tidspunkt foretrækkes fordi medarbejderne skal have mulighed for at gå hjem og lade temaet bundfælde. Uanset temaet – aftales emnets omfang og formål i forhold til det ønskede resultat. På workshops kan vi bearbejde konkrete emner fra hverdagen, men ikke nødvendigvis. Der trænes i virkningen af tankeeffekt.

Bemærk: Virksomheden stiller selv lokaler til rådighed. Ønskes der forplejning påhviler dette ligeledes virksomheden.

Vores Teambuilding aktivitetsdag workshops tilbyder virksomheder muligheden for at de ansatte kan lære hinanden at kende på en ny og inspirerende måde, samt få nogle unikke oplevelser, der vil styrke sammenholdet i virksomheden.

Sparring til beredskabsplan

Lær at spotte og håndtere stress. Benyttes når virksomheden ønsker at personalet skal hjælpe hinanden med at undgå stress. At stress skal være et naturligt emne at tale om og at den udsatte ser det som en kærkommen hjælp fra sine kollegaer, således at der bliver taget hånd om det i tide og man kan bruge ledelsen igennem beredskabsplanen. Derved undgås alle de omkostninger stressramte udsætter virksomheden og sig selv for.

Få værktøjer til at spotte stress og vær med til at finde gode måder at håndtere stress på. I kan også få stress og personlig rådgivning.

Gå hjem møder

Flytte fokus fra stressbehandling til stressforebyggelse og yderligere laver jeg oplæg og temaworkshops om udvalgte emner, der kan relatere sig direkte til hverdagen i Virksomheden. Disse sammensættes efter behov og anledningen og kan både være et temaworkshop eller oplæg på en personaledag.​​

Stressrådgivning i ledelsen

Anvendes når ledelsen har brug for hjælp til at spotte stress, både ved håndtering og forebyggelse af stress. 

Ledelsen rådgives i, hvordan de kan få fokus på stress i tide og får hjælp til, hvordan hele virksomheden bliver åben om emnet stress på arbejdspladsen.

En stressramt mand fortalte mig engang, hvad han synes der hjalp ham bedst i hans stressforløb: Svaret: oprigtig interesse mellem leder og medarbejdere.

Konsulent bistand

Jeg ser gang på gang virksomheder, der ikke opnår de ønskede resultater. Desværre ser jeg også, at man derfor afskeder folk, og hvordan det stresser de tilbageblevne, fordi det samme arbejde skal udføres af færre. Af samme grund sker der flere fejl og giver virksomheden store tab. De ønskede resultater udebliver stadig, samtidig med at de ansatte får flere fraværsdage.

Typisk hyres der virksomheder som lover guld og grønne skove. Oftest koster det mere end det giver. Fælles for den slags konsulentvirksomheder er, at de tror, det der virker et sted, virker alle steder. Dette er langt fra tilfældet.

Fortvivlet? Rolig. Jeg er jo lige her. Mit speciale er at arbejde individuelt i virksomhederne. Det er jer og alle involverede, jeg tager udgangspunkt i. Når der kommer balance i personalet og forståelse for hinandens værdier, er der gjort plads til balance i virksomhedens udgifter og indtægter. Sammen finder vi løsningen.

Tag kontakt i dag og få skræddersyet et forløb til din virksomhed

Virksomhedsudvikling i Fredericia, Kolding, Vejle, Middelfart m.m

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside