Erhvervscoach tilbyder coaching til små og mellemstore virksomheder

Lever du et liv der betyder, at du ofte har stress, overser du mulighederne, går du glip af et liv i balance med masser af selvværd og succes. Det er dig selv, der skal tage ansvaret for dit liv og udvikling. Men jeg hjælper dig.

Som erhvervscoach tilbyder jeg kompetent og effektiv coaching i virksomheder. Jeg holder til i Børkop mellem Vejle og Fredericia, hvor jeg også har kunder fra blandt andet Kolding og opland. Jeg har speciale inden for stresshåndtering og fokuserer meget på sparring og fuld udnyttelse af personalets potentiale. Det kan eksempelvis være inden for HR og ledelse.

Du kan have gavn af en erhvervscoach, hvis:

  • Du/I/i virksomheden kan se fordelen i at flytte fokus fra stressbehandling til stresshåndtering
  • ​Du vil have mere ansvar, selvværd og selvindsigt
  • Du er leder og ønsker at udvikle dig
  • ​Du har læst om coaching erhverv og overvejer hvad det kan gøre for dig og din videreudvikling

Uanset hvor dine udfordringer er, vil en erhvervscoach kunne hjælpe med at folde dine talenter ud og finde ind til dine egne potentialer.​

Forløbet

Første gang vi mødes, finder vi frem til, hvilke mål vi skal sætte for forløbet. Det vi finder frem til i forløbet, vil måske overraske. Problematikker, som aldrig har været skænket en tanke, kan være baggrund til den årsag, der ligger til grund for at opsøge coaching. Coaching strækker sig typisk over 6 til 12 sessioner.

Løsningen

Du finder løsningen via min spørgeteknik, som åbner op for det, der har bremset dig i din videreudvikling. Formålet er i sidste ende at finde din egen styrke, dit fulde potentiale og dermed få succes uden stress. For at få overskud til dit arbejde, er det vigtigt, at prioritere dig selv.

Ring til mig for at høre mere om mulighederne

Ønsker du at høre mere om, hvordan en erhvervscoach kan hjælpe dig/virksomheden, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til mig. Som Coach står jeg klar til at besvare alle spørgsmål og finde et relevant forløb, som passer til situationen.

Kontakt mig på telefon 23 11 91 15 eller send en e-mail til kontakt@vindingcoaching.dk. Jeg ser frem til at hjælpe.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside