Flyt fokus fra stressbehandling til stressforebyggelse​

Ønsker du, at du blev hørt og til gode set blandt forstående personer? Vil Trivsels Cafe` være perfekt for dig.Kom til Trivsels Cafe hos Vinding Coaching. Jeg starter med at fortælle lidt om mig selv, og hvad der afgjorde, at jeg måtte bukke under for stress. Jeg fortæller lidt om hvad der typisk stresser os i hverdagen, og at det er med til at skabe ubalance, hvilket gør at vi lettere kan føle stress. Så er det din tur.

Du sidder blandt ligestillede personer og fortæller frit om, hvad der stresser dig i det daglige. Det gør de andre også. I vil hver især give hinanden lidt input og jeg vil som coach hjælpe jer videre.Alt sammen for at lære at tale om tingene. Du finder ud af du ikke står alene. Her møder du forståelse for din situation og du kan være den du er. Du behøver ikke at gemme dig eller skjule dig. Alt bliver inden for vores 4 vægge. Her er der højt til loftet og alle er lige gode uanset meninger og holdninger. Her bliver du respekteret, som den du er. Du går derfra med lettet hjerte og noget værktøj, du kan bruge i det daglige. På denne måde kan du lære at håndtere din egen stressfaktor.

Skriv til kontakt@vindingcoaching.dk og jeg skriver tilbage med tid og sted. Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker og glæder mig derfor til at møde dig. Det koster 100.00 at deltage. Men hvis du på et senere tidspunkt benytter dig af min ekspertise, trækker jeg de 100,00 fra.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside