Medlemsklub​

Stress: Hør om, hvad stress er – hvorfor vi lader os stresse og hvad vi selv kan gøre.​

For at hjælpe dig videre med dine drømme, om et liv uden stress, får du en gave mere. Jeg vil invitere dig som gratis medlem af min medlemsklub​. Klubben er nystartet. I stedet for en intropris kommer du gratis med.

Beskrivelse: Dette er en lukket klub, hvor vi mødes med hinandens udfordringer. Forstået på den måde, at vi lytter til hinanden og giver plads til forskellighed, nye tanker og skæve ideer.


Kort sagt. Her kan vi sige og tænke det, vi ikke har mod til at sige til andre ansigt til ansigt. Men altid i et pænt sprog, med respekt og accept for andres meninger og holdninger.


Formålet er, at vi her alle trykt kan skrive de oplevelser vi har på godt og ondt, som frustrere og stresser os i hverdagen. I må også gerne byde ind hos hinanden. Jeg vil et par gange i ugen gå på og komme med små forløsende input. Jeg vil nok også stille omvendte spørgsmål, så du kan få en anden vinkel på det der frustrere og stresser dig.

Jeg glæder mig til vi mødes.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside