Mød Kirsten​

​Kirsten (1956) coachede tilfældigt andre til succes. Derfor certificerede hun sig til coach for yderligere at hjælpe flere til at få succes og opnå deres drømme blive til virkelighed. I 2009 blev hun certificeret ID Life coach på ID Akademiet i Silkeborg, ved Danmarks førende uddannelsesinstitut for Life coaching og psykoterapi ID Academy ved Ole Vardum Dahl. Hun udtaler. ”Min interesse for livet og det individuelle menneskets sind og sjæl hænger meget sammen med min overbevisning om, at vi selv går med nøglen til den succes vi ønsker i livet. Derfor brænder jeg for at hjælpe andre til at få den succes de ønsker via spørgeteknikker, øvelser og modeller”.

Hun har desuden personlig erfaring med stress. Hendes primære arbejdserfaring er samlet via salgsarbejde, som Kirsten har beskæftiget sig med i mere end 20 år, hvoraf de 7 år var som leder for 11 konsulenter. Det har betydet rig indsigt og forståelse for, hvor vigtigt det er at respektere, at individet er unikt og via coaching hjælper hun personer til at finde deres styrker og potentiale. Hun elskede sit job, men måtte alligevel bukke under for stress. Efter at være kommet på ret køl igen, fortsatte hun sit dejlige job. Men efter 10 år mærkede hun igen stress-symptomerne inde på livet, og valgte at lytte til kroppens signaler og tog et tilfældigt job. ” Det var min måde at undgå at få stress igen. Men i dag ved jeg at, der findes stressforebyggende coaching.”

Kirsten bor i Børkop, er gift med Jørgen og sammen har de 2 voksne børn og 4 børnebørn. Jeg sejler sammen med min mand, nyder at være et med naturen. Jeg ynder at gå og cykle i naturen, samt læse bøger der kan dygtigøre mig, er kreativ med mine hænder og nyder sund mad. Desuden er jeg sufflør og ligger makeup i en amatør scene.​

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside