Vinding Coaching – Min historie

Jeg er født som nr. 2 i en søskendeflok på 4 i naturskønne omgivelser. Min mor var hjemmegående, min far var udearbejdende. Det jeg husker bedst var, at far altid sagde ”sluk a` lys, luk a` dør”. Altså! Vi skulle spare på strømmen og holde på varmen. Min mor sagde altid” hva` vil andre da a` tænk”. Altså! Hvad ville andre da ikke tænke, og dermed også sige.

Det bevirkede at jeg i dag har, alle døre stående åbne, og lyset er tændt over det meste, for jeg bryder mig ikke om at gå ind i et mørkt rum. Det næste er, at hver gang min mor kom med sin remse, tænkte jeg! Hvor skulle jeg dog kunne vide det fra. Det gjorde min mor heller ikke. Men hun tænkte altid på sit liv set udefra med andres øjne. Hvem kan med hånden på hjertet sige ” det gør jeg aldrig” Måske nogle enkelte mænd. Men selv mænd kan gøre noget mod deres vilje, for at føle anerkendelse.

Jeg kan love dig for, at jeg har mere eller mindre chokeret andre med min ligefrem måde. Jeg skal også indrømme, at det er hent, jeg har hørt min mund sige noget, hvor jeg nok lige skulle have tænkt to gange. Men det nåede jeg ikke, og det gør mig egentlig heller ikke noget, for det kunne så men også have ladet sig gøre at træde nogle over tæerne selv, hvor jeg havde tænkt to gange. For hvem ved, hvordan det jeg siger, bliver opfattet af andre​

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside