Foredrag

Hvorfor lader vi os stresse?​​

”En øjenåbner – Hvad er det der stresser os, hvorfor lader vi os stress og hvad kan vi selv gøre?” Her opfordres du til at komme med bud på, hvad der kan stresse

– Foredrag af coach Kirsten Vinding.​

Kom og hør Kirsten Vinding fortælle om, hvad stress er, hvorfor vi lader os stresse og hvad vi selv løbende kan gøre, for at undgå at blive syge med stress. 

Hun fortæller noget om stresssymptomer, og om at give slip, sige pyt, det går nok med eksempler fra sit eget liv. At have tillid til livet.

Kirsten er ID Life coach og har specialiseret sig i stressforebyggelse og fortæller, at det i bund og grund har noget med vores livsstil at gøre.

Du får små tips med dig hjem, som du kan bruge i det daglige, når du kan mærke dine stresssymptomer.


Glæd dig til at blive inspireret og inddraget i din egen rejse

Fordomme

Coach Kirsten Vinding afholder tema om dette emne.
Fordomme hæmmer mange, i at være i harmoni med sig selv. Det kan også hæmme det enkelte individ i udvikling. Hvor tit har du ikke gode undskyldninger for dig selv?

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside