Foredrag

”En øjenåbner – Hvad er det der stresser os, hvorfor lader vi os stress og hvad kan vi selv gøre?” Her opfordres du til at komme med bud på, hvad der kan stresse

– Foredrag af coach Kirsten Vinding.​

Kirsten Vindings indgangsvinkel er, at livet er en gave. Hvordan vi behandler denne gave, kan hun give mange idéer og handlemønstre til. Hør hende fortælle om sine egne erfaringer og lad hende inspirere dig med øvelser og spørgsmål, der rører dig under et foredrag, hvor hun ikke er bange for at bringe sit eget liv og sin egen sårbarhed i spil.

Med indlevelse og direkte kontakt involverer og overrasker Kirsten Vinding i sine foredrag, hvor livet og det at mærke livet er kernen i hendes budskab.


Glæd dig til at blive inspireret og inddraget i din egen rejse

Fordomme

Coach Kirsten Vinding afholder tema om dette emne.
Fordomme hæmmer mange, i at være i harmoni med sig selv. Det kan også hæmme det enkelte individ i udvikling. Hvor tit har du ikke gode undskyldninger for dig selv?

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside