Stress-workshop: Personlig udvikling i arbejdsrelateret stress

Har I brug for viden om stresshåndtering på arbejdspladsen af en professionel stresscoach? Vil I lære hinanden at kende på en ny og inspirerende måde, der vil styrke sammenholdet i virksomheden? Gevinsten er glade og ressourcestærkt personale med overskud til gratis sparring samt mindre stress og færre fraværsdage.

Hos Vinding Coaching tilbyder vi en stress-workshop, der vil styrke alle disse ting. Vi har afholdt mange workshops i Vejle, Fredericia, Kolding og omegn, men kommer også gerne udenfor disse områder. En stress-workshop skal sikre viden, som kan anvendes bagefter. Derfor har vi fokus på øvelser af læring til hverdagen – ligesom vi gerne kommer ud til en efterfølgende opfølgning.

Har I udfordringer med stress på arbejdspladsen?

Er jeres udfordringer stress på arbejdspladsen? Hvordan skal I takle de stresssituationer, der jævnligt opstår? Stress er kommet for at blive og stress virker som en naturlig del af hverdagen. Vi skal bare lære at takle den – især vores egne stresssymptomer.

Stress fjerner ikke sig selv ved ikke at tale om det. Derfor skal vi til stress-workshop træne i at tale om stress og årsager til stress. Vi øver også i at holde fokus, og hvordan vi giver plads til ro med respekt for hinanden værdier, for derigennem at opnå bedre personaletrivsel uden stressfraværsdage.

Sammen laver vi en formålsbeskrivelse, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed. På denne måde bliver det et unikt forløb til netop jer, så vi er sikre på, at vores stress-workshop vil bringe jer tættere sammen og styrke sammenholdet.

Stress-workshop med udgangspunkt i jeres virksomhed

Vores stress-workshop tager som sagt udgangspunkt i jeres hverdag i virksomheden. Alle udfylder individuelt et spørgeskema med ens spørgsmål. Denne øvelse går ud på, at vi skal åbne op og blive klogere på hinanden i respekt for hinanden udfordringer, meninger og værdier. Vi lærer at holde fokus! 

Vi er også ude i naturen, hvor vi laver en øvelse, der giver hjernen en pause i forhold til stresshåndtering. Når dette bliver en naturlig del af hverdagen, undgår i at skulle have stressbehandling og I sparer derfor også alle udgifter i forbindelse med dette – både de menneskelige og de økonomiske. Vi skal også lære at slippe vores hæmninger og fordomme. Dette gøres via dansen.

Kontakt os her for at høre om mulighederne

Ønsker I at vi kommer ud og laver en effektiv og professionel stress-workshop til personlig udvikling i jeres firma, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer samtidigt gerne alle de spørgsmål, I måtte have.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 23 11 91 15 eller mail: kontakt@vindingcoaching.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan.

​​

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside