Personlig udvikling i arbejdsrelateret stress​

Har I brug for viden om stresshåndtering?

Vil I lære hinanden at kende på en ny og inspirerende måde, der vil styrke sammenholdet i Virksomheden? Gevinsten erglade og ressource stærkt personale, med overskud til gratis sparring, med mindre stress og færre fraværsdage. En workshop skal sikre viden, som kan anvendes bagefter.Derfor har vi fokus på øvelser af læring til hver dagen – ligesom vi gerne kommer og følger op hjemme i virksomheden bagefter.​

​Stress på arbejdspladsen

​Er jeres udfordringer stress på arbejdspladsen? Hvordan I skal takle de stress situationer der jævnligt opstår i virksomheden? Stress er kommet for at blive. Stress er en naturlig del af hverdagen. Vi skal bare lære at takle den. Især vores egne stresssymptomer. Stress fjerner ikke sig selv ved ikke at tale om det. Derfor skal vi træne i at tale om stress og årsager til stress. Vi øver også i at holde fokus og hvordan vi giver plads til ro med respekt for hinandens værdier, for derigennem at opnå bedre personaletrivsel uden stressfraværsdage.

Sammen laver vi en formålsbeskrivelse, som tager udgangspunkt i jeres virksomhed. På denne måde bliver det et unikt forløb til netop jer, så vi er sikre på, at arrangementet vil bringe jer tættere sammen og styrke jeres sammenhold.

Workshop med udgangspunkt i jeres virksomhed

Workshoppen tager udgangspunkt i jeres hverdag i virksomheden. Alle udfylder et spørgeskema med ens spørgsmål, som skal udfyldes individuelt. Denne øvelse går ud på at vi skal åbne op og blive klogere på hinanden i respekt for hinandens udfordringer, meninger og værdier. Vi lære at holde fokus. Ude i naturen laver vi en øvelse, hvor hjernen får den pause der er så vigtigt, i forhold til stress håndtering. Når dette bliver en naturlig del af hverdagen sparres I for behandling af stress og der med sparre I også alle udgifter der er forbundet med det. Både de menneskelige og de økonomiske. Vi skal også lære at slippe vores hæmninger og fordomme. Dette gøres via dansen.

Tag kontaktog book en workshop til Personlig udvikling i arbejdsrelateret stress, eller læs mere om Stressforebyggende coaching og bliv klog på dine egne stresssymptomer.

Kontakt os i dag for at høre mere

Ønsker du at høre mere om coaching eller vores foredrag, så kontakt os ved at udfylde formularen med dine informationer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores forløb, workshops eller andet, så er du mere end velkommen til at skrive til os ved at udfylde formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

vindingcoaching.dk v/Kirsten Vinding 

Brejning Søndergade 15
​7080 Børkop


CVR: 16389099

Kontakt os

☎ Tlf.: 23 11 91 15

✉ E-mail: kontakt@vindingcoaching.dk

Følg os

Vores Facebookside